必搶!小王子迷最想要的X'mas Gift

小王子禮品套裝 $1,980 - $2,480
The Grand及Le’Sean Seasons Florist攜手重現《小王子》經典電影情節,當中特意挑選Le Sean別樹一幟、鮮艷的花卉將戲院大堂佈置成玫瑰園,
法國小王子限量版官方授權保鮮花

小王子還未正式上映,但相關的週邊活動及產品就一波波湧過來,小王子迷一定破產啦!
睇完小王子在金鐘Pacific Place的展覽兼掃完pop-up store的小物之後,仲有咩好做? 當然是坐地鐵去九龍站去The Grand戲院的小王子玫瑰園影靚相同買限量gift set。
The Grand戲院特意找來花藝店Le’Sean Seasons Florist及Pressie合作,推出禮物套裝,有玫瑰花、香水、萬花筒、小王子Tote Bag、The Grand網上禮物卡同戲飛!特別版套裝全球限量只得2000套,而香港就分到1000套,手快有手慢無啦!