媽媽必勝!食糊棉花糖

想媽咪今個母親節笑到「四萬咁口」?在麻雀檯上鬆章是理所當然,不過如果讓媽媽真.食糊,她一定開心到見牙不見眼!英國相片訂製棉花糖公司Boomf推出富有香港民間風味的麻雀系列,像真度99%,看來連麻雀高手都難分真與假。

 

這些搞笑又得意的麻雀棉花糖,一盒有「九章」,自由配搭,想食咩糊由你話事。Boomf的麻雀棉花糖在傳統的麻雀造型上,添上玩味設計,有齊萬子、索子、筒子同番子,買多盒砌「十三么」都得。母親節去飲茶時,將「麻雀」放入一盅兩件的蒸籠,媽咪一定好surprise!

 

知道你怕怕醜醜,可能不夠膽同媽媽講肉麻野,所以Boomf同時推出了期間限定的母親節甜心話語系列,讓你以棉花糖訴心聲。供應期由即日起至5月9日,你還可以上載你同媽咪的合照和自訂情話字句,要同媽咪說聲真的愛你,無難度吧。

 

Boomf棉花糖二十五美元一盒,每盒有九粒,寄往全球任何地方均免運費。有興趣就快點上去https://boomf.com/睇下啦!

 

Text: Tiffany Fung