#mc每日3件事 又到星期五,準備去搵好嘢食!Chanel Cafe是你杯茶嗎?

1. 一定要找朋友一起去!Chanel限定咖啡店來到香港了!不是小香迷也必須去打卡朝聖

Chanel期間限定咖啡店,繼東京、多倫多、新加坡、首爾及上海巡迴後,即將於 6 月 10 日登陸香港,期間更有神秘嘉賓以店長身份現身!

Giselle Yeung(@giselle.yeung)分享的貼文 張貼

2 . 少女心爆發!夢幻粉紅色菠蘿終於流出市面!

有玩開Instagram的可能被一股粉紅色菠蘿熱潮瘋狂洗版,小編原本還以為是photoshop合成出來的,想不到原來是實物?!

MarleneEBateman(@marleneebateman)分享的貼文 張貼

3. 香港都有得飲外國大熱網紅「活性炭」飲品 #GothLatte!

鍾意睇ig的「Explore」功能的朋友仔,應該有留意到近期多了很多 #GothLatte 的黑咖啡照片吧?

Agnieszka Rojewska(@agarojewska)分享的貼文 張貼