尖叫吧!Sanrio Times大型展覽即將揭幕 齊集100個經典角色+超多款限量靚商品

話曬Sanrio都陪住唔少人成長,加上這個「Our Sanrio Times」展覽真係好大,自問鍾意Sanrio中的角色的朋友不妨去睇下。

展覽會在澳門新濠影滙8號轉播廳舉行,共15個主題場景,其中有以下呢5個必到影相位:

1. Sanrio小鎮 – 有100個Sanrio經典角色首次齊集現身(公仔街多到嚇死你)

2. 展出Hello Kitty小錢包的仿制品 – 這是Sanrio第一件售賣的商品

3. 逾400件來自香港、日本、美國的經典珍藏

4. 親筆手繪 – 是由Sanrio日本總部的設計師團隊準備的傑作

5. 高達3.5米的巨型Hello Kitty毛公仔

除了必睇的影相位,場內仲有許多限定商品同樣必掃!

當中有首輪限定商品,如一系列限定手機殼、行李箱貼紙套裝、隨身充電器、帆布袋等,肯定勁多人搶!

帆布袋

雨傘

手機殼

筆袋

首輪限定商品購買詳情

日期:7月28日起

地點:「Our Sanrio Times」會場限定商品店

之後會加推第二輪限定商品(很會做生意的商家耶~~),即去下頁睇下(有得預購ga!)↓↓↓

  • 1
  • 2
  • Next page