Event

13/04/2017
Louis Vuitton宣布於香港舉行「時空‧錦囊」展覽,向公眾呈現品牌自1854年創業至今的技術革新里程碑以及經典設計,展出從路易威登資料庫精挑細選的罕見珍藏品交通運輸技術的發展令出門旅遊變得更加方便,160多年來,Louis Vuitton一直走在時代之先,獨具慧眼地預知需求及渴望,並且隨著社會發展而改變,以豐富的想像力及劃時代的嶄新設計回應時勢所趨。
11/01/2017
想睇你同男朋友夾唔夾 唔使睇八字 原來睇指紋就得? Godiva近日舉辦活動,只要在專門店購買朱古力即可以玩指紋機。它能依據指紋分析性格,可以話俾你知同身邊既人有幾夾! 開創MiQi的指紋達人Ellen Mok解釋原來有7種型指紋性格,一齊睇下你係邊隻動物?
17/11/2016
繼之前LINE FRIENDS在希慎廣場開了香港首間專門店後,今年終決定要開第二間專門店了!而且地址就設在朗豪坊,以後不要專程跑到港島區掃貨了!
15/07/2016
根據以下步驟,成功訂閱南華傳媒電子報,即可獲取訂閱禮品一份。費用全免! 數量有限,送完即止! 

頁面