Love & Sex

21/07/2017
有朋友曾經問我:「我是個沒有安全感的人,所以會有偷看男朋友手機的習慣,我討厭這樣的自己,應該如何改變?」   很多沒自信的女人經常需要對方用行動,或甜言蜜語來確認對自己的愛意,而控制欲強的女生亦會無意間想要改變對方來迎合自己的理想。  
19/07/2017
男人做愛經驗豐富就俾人叫高手,大師,但女人做得多就會話佢地陰道鬆哂冇感覺,其實真係好唔fair。好多人都話女人性經驗豐富會有明顯特徵,好似都市傳說咁,中左以下特徵嘅變相被label為老X,究竟邊D真邊D假,搞清楚就唔怕俾人亂咁話,仲可以理直氣壯地反擊。
18/07/2017
少女A - 精戰沙場多年的少女  少女B - 負責看包包的 是咁的..... 少女A:「我琴晚遇到條J起勾架。」 少女B:「下?狗就話扯旗時會起勾姐,人都會起勾架咩?」
18/07/2017
言情小說你未必知係咩,但《格雷的五十道陰影》你一定聽過,言情小說就係以女性角度出發嘅愛情官能小說,簡言之就係女性向淫故。言情小說基本上都係集浪漫、激情、放縱、禁忌同靚仔於一身,所以總係好易能夠令女生投入,以下4本暢銷言情小說推介大家,劇情要幾激有幾激,保證睇到你高潮疊起。
18/07/2017
愛談話是女生的天性,有研究發現女生每天平均要說2萬字,而男生只有比7千字。經常有不少女生埋怨另一半沒有和自己好好溝通,令一段曾經美好的愛情無疾而終,但其實可能是自己選擇了錯誤的溝通話題。唔想對方有「唔啱channel」嘅錯覺,就要避免以下10個話題啦!   1. 任何由「你聽我解釋...」開頭的句子

頁面