電影

19/10/2017
不知道大家有無睇網劇《反黑》?這個於全國總點擊達到12億的話題網劇,不知不覺已經來到結局周,當中熱話,除了是吳岱融的神級演技繼續技驚四座受有多位經典黑白大佬坐鎮,當然不少得的有飾演狂人「招積」的張建聲。
18/10/2017
每年萬聖節都想扮鬼扮馬,著一次平時唔敢著的衫,化一個自己都嚇親的妝,趁呢一日放肆一下兼應下節。 不過每次想到要扮甚麼造型、妝要怎麼化、衫要哪裡買就即刻令人卻步....... 如果你都有一刻猶豫,唔使煩,即睇以下4個外國勁流行的Halloween角色打扮,只要捉緊造型的重點,要維肖維妙瘋狂呃like無難度!
21/08/2017
電影來來去去唔係閨密之間的情誼,就是閨密因私心成恨(當然通常最後都會和解),今次這套全新喜劇《The Layover》的故事亦差不多,但吸睛在於找來2位性感女神Kate Upton和Alexandra Daddario主演。
18/07/2017
《姊妹欲蒲團》(Rough Night)即將上畫(7月27日,上面有預告片),亮點是有女神Scarlett Johansson,她罕有地擔演喜劇(what!!),令人喜出望外之餘,還伙拍笑匠女星Kate McKinnon,好難唔期待。

頁面