exercise

21/01/2016
NikeWomen Victory Tour就快開始啦!想參與這項全球活動就要記住mark下報名日期啦,因為quota是會極速滿額。
15/01/2016
如果你心思思想跑步,但又有好多問題想知?小編我就邀請了跑步初學者 雨僑 為你一一解答!今集就講下如何由0開始跑起!大家加油呀!
15/01/2016
如果星期日的渣打馬拉松令你心思思想投入跑步懷抱,但又因為疑問多多而卻步?小編為你邀請跑步初學者 雨僑 一一解答你的跑步疑難雜症! 一次過教你跑步3大注意要點:到底跑步時應該腳掌還是後踭落地? 應該如何呼吸? 雙手如何擺動?
15/01/2016
小時候還沒接觸化妝時,經常聽到大人形容化妝是一種愈踩愈深的行為。 當你習慣了要畫條眉化個咀再遮個瑕先見人時,其實你已經開始走上不歸路,無膽再以素顏見熟人,連做運動這類全身出汗的情況都不能例外,除非身邊真的無熟人,否則你都會多手遮一遮對黑眼圈。所以今日就為大家揀選幾款做運動時,可以偷偷出貓化個神不知鬼不覺裸妝的妝物,讓你同fd子玩自拍時都可以信心過人!

頁面