早午餐

21/06/2018
新Brunch一籮籮,今次介紹的早午餐雖命題為親子,但其實本身就好豐富而水準不錯,加少少錢仲有齊紅白酒香檳清酒飲,真心推介,趁住就快周末同朋友、家人約埋去食啦~~ 豐富到爆炸 勁墟撼的Zuma周末早午餐
13/03/2018
現在都市人的周末好節目不離食食食,當中早午餐大受歡迎,無論是自助形式定brunch套餐都一樣有人捧場,新一年又有大量新brunch推出,今次就睇下中環區餐廳有咩新推出brunch畀大家過一個寫意午後。
20/02/2018
話就話新年食到滯,不過食得是福,有抵吃+靚仔brunch始終吸引到人捧場,何況香港好玩的節目唔多,周末不吃brunch還有啥好做? 趁著新一年,餐廳都為brunch menu換上新裝,有肉、有酒、有buffet style,以下精選好brunch,睇你鍾意邊間!
26/06/2017
有時你會唔明點解愈來愈多餐廳可以推出抵食早午餐,今次還要是港島香格里拉大酒店的龍蝦吧,吸引度更甚! 一來,餐廳本身grand,坐得舒服,以吃brunch來講絕對一流!其次是,餐廳出品一向具質素,深受商務客人及政客來吃,之前的brunch都只是供應3道菜,難得今次供應大量菜式,且每人只需$588,單聽價錢已經比許多餐廳平。
01/06/2017
美好的一天就從早晨開始,怎麼能容許天天以麵包,咖啡帶過呢!近年來喜歡吃早午餐的人越來越多,睡醒後慢慢散步去吃頓豐盛的早午餐,感受一日之晨的美好,今天就來品嚐西環這3間充滿外國氣息的早午餐,以美食喚起一整日的精神。    

頁面