送《舊年聖誕好戀嚟》電影優先場門票1套2張,名額10名!

俾啲信心,緣份就喺你左近!環球影業年度壓軸冧心情獻 ——《舊年聖誕好戀嚟》(Last Christmas),由已故樂壇巨星佐治米高 George Michael及 Wham! 的連環經典金曲穿針引愛,白雪紛飛下暖笠笠放送,展開別出心裁的英倫浪漫奇緣。

諸事不順的姬蒂處於人生樽頸位,降貴紆尊以一身綠色精靈打扮,於聖誕裝飾店替巴辣事頭婆打苦命工。某日,她在店外遇見筍盤暖男 湯姆,二人由不相識到打破隔閡再情投意合;雖然一切未必是最好timing,但心誠則靈,飄雪散落在人心的最佳位置,Last Christmas I gave you my heart …

留意詳請及回答問題,即有機會獲得《舊年聖誕好戀嚟》電影優先場門票1套2張,名額10名!

參加辦法:1︰立即Like Marie Claire HKUPI.HK Facebook專頁
2︰Like並share相關貼文
3︰Follow @marieclaire_hk Instagram:www.instagram.com/marieclaire_hk/
4︰在貼文下面comment留言回答問題,並Tag 2名朋友及 @UPI.HK
5︰進入網站填妥個人資料

活動截止時間:2019年12月4日(中午12時00分截止)

*受條款及細則約束

- Share -

Other Articles